Informare COVID-19

Având în vedere contextul pandemic COVID 19, pentru a proteja sănătatea dvs și a angajaților noștri, vă aducem la cunoștință următoarele aspecte:

Vizita medicală în cabinetul nostru se face numai pe bază de programare telefonică prealabilă. Pentru a confirma programările online veți fi contactați de către colegii din cadrul departamentului de relații cu publicul.
După fiecare consultație, cabinetul va fi dezinfectat cu aparate UV, cu substanțe biocide omologate și aerisit. Mânerele ușilor, sala de așteptare și toaleta vor fi dezinfectate regulat. Vă rugăm să respectați ora programării pentru a ne permite timpul necesar de dezinfecție în concordanță cu recomandările sanitare în vigoare.
Vă rugăm să respectați ora la care ați fost programați pentru a nu vă suprapune cu alți pacienți în sala de așteptare.
Înainte de a intra în cabinet, pe lângă acordul de consultație și acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, va trebui să completați un chestionar referitor la starea de sănătate care include întrebări necesare excluderii unei infecții cu Sars-CoV2 (COVID-19). Se va măsura atât temperatura copilului cât și a însoțitorului. Dacă prezentați simptomatologie caracteristică COVID-19, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a reprograma vizita medicală.
Accesul în clinică este permis copilului minor și unui reprezentant legal, cu purtarea corespunzătoare, pe întreaga perioadă, a măștii de protecție (să acopere nasul și gura). Sunt exceptați de la această regulă copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.
Vă rugăm ca înainte de a intra în clădire și în cabinetul medical, cât și la ieșire, să vă dezinfectați mâinile cu substanțele dezinfectante puse la dispoziție.